Group 4 CopyGroup 4 Copycancelquestion-markquestion-mark
Organisatie

CROW-NDOV

CROW-NDOV is een samenwerkingsverband van 15 overheden die het openbaar vervoer aansturen: 12 provincies, 2 metropoolregio’s (bus, tram, metro, regiotrein) en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (Sprinter, Intercity)

Samen verbeteren we continu de kwaliteit van ov-informatie. Dat doen we omdat we vinden dat elke reiziger ten allen tijden moet kunnen beschikken over actuele reisinformatie. En niet alleen als het goed gaat, maar juist ook bij bij vertragingen en omleidingen. Onze datastromen hebben inmiddels hun weg gevonden naar reizigers via apps, elektronische informatiesystemen en reisplanners.

Wie zijn we en wat doen we? | Explainervideo

Organisatie

NDOV bestaat uit CROW-NDOV met haar beleids- en uitvoeringspartners. In CROW-NDOV zijn drie partijen vertegenwoordigd: de stuurgroep, de ambtelijke adviesgroep en de uitvoeringsorganisatie.

De ambtelijke adviesgroep adviseert de stuurgroep bij het vaststellen van het beleid dat de uitvoeringsorganisatie realiseert. De beleidspartners DOVA, het ministerie van IenW en de uitvoeringspartners maken NDOV compleet.

Partners

lalala